Ekipa, ki vam svetuje

Aleš Budja

Aleš Budja

Davčni in pravni svetovalec - ustanovitelj

Aleš Budja je diplomiral na Pravni fakulteti v Mariboru leta 2009. Istega leta se je zaposlil kot davčni svetovalec v podjetju Verstovšek & Končan, pravno in davčno svetovanje d.o.o., kjer je svetoval večinoma srednjim podjetjem. Področji, za kateri se je specializiral v svoji dosedanji karieri, sta predvsem davek od dohodkov pravnih oseb in davčni postopek. V letih 2011 in 2012 si je pridobival izkušnje tudi kot odvetniški pripravnik v Odvetniški družbi v Maribru ter na Višjem sodišču v Mariboru. Od leta 2013 je samozaposlen v svojem podjetju Davčno in pravno svetovanje Budja, Aleš Budja s.p..

Leta 2013 je bil izvoljen v funkcijo poslovnega sekretarja Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije.

Je avtor številnih strokovnih člankov z davčnega področja, večino katerih je objavil v reviji Davčno-finančna praksa. Je tudi soavtor naslednjih strokovnih priročnikov založbe Verlag Dashöfer – Davki enostavno in jasno, Pravnik v podjetju, Poslovanje s tujino ter Vzorci pogodb. Za seboj ima tudi že več strokovnih predavanj z davčnega in pravnega področja, večino katerih je izvedel za Zbornico davčnih svetovalcev Slovenije. Aleš Budja pri svojem delu uporablja slovenski, angleški in nemški jezik.

Gregor Živko

Gregor Živko

Zunanji strokovni sodelavec - odvetnik

Gregor Živko deluje kot zunanji strokovni svetovalec. Svetuje na področju gospodarskega, zavarovalnega in delovnega prava. Je odvetnik iz Odvetniške družbe Živko in Purg iz Maribora. Pri svojem delu uporablja slovenski, angleški in nemški jezik.

Gregor Purg

Gregor Purg

Zunanji strokovni sodelavec - odvetnik

Gregor Purg deluje kot zunanji strokovni svetovalec. Svetuje na področju obligacijskega, odškodninskega in stvarnega prava. Je odvetnik iz Odvetniške družbe Živko in Purg iz Maribora. Pri svojem delu uporablja slovenski, angleški in nemški jezik.

Kontaktirajte nas

Pišite nam na info@PravoZaRacunovodje.si ali nas pokličite na 040/860-816.